Чому Макаронаж рідкий?

2024 0 Comments

Якщо тісто для макаронів вимішувати занадто довго, то воно стане рідким і макаронс у вас не вийде. Тому при вимішуванні макаронажу слід орієнтуватися не на час, а на консистенцію: тісто має повільно стікати з лопатки товстою, безперервною стрічкою. Mar 17, 2021

Тістечка розтікаються, не тримають форму Якщо тісто для макаронів (макаронаж) занадто довго збивати, воно стане рідкішим і буде розтікатися на деку в різні боки. В цьому випадку, круглої форми у тістечок не буде, кожна кришечка виглядає кривою і спідничка не виросте.

Важливо не перемішувати масу. Вона повинна текти повільно, як неохоче, а не швидко і легко. Час вимішування близько 30-40 секунд (20-22 рухи).

Готовності легко перевіритиспробувавши підняти макарон кінчиком ножа, якщо відходять від основи – готово.