Чим змастити самсу перед випіканням?

2024 0 Comments

Деко змастити олією. Викласти на нього самсу, змастити її зверху яєчним жовтком, трохи збитим з невеликою кількістю води. Зверху посипати кунжутом. Випікати в духовці 15-20 хвилин|мінути| при температурі 180-200'C.

Сметана (це мій улюблений варіант, скоринка виходить рум'яною та глянсовою); Сметана + розтоплена вершкове масло (теж хороший варіант, скоринка виходить трохи менш глянсовою, зате жовтіша); Розтоплене вершкове масло (підійде більше для випікання пирогів та запіканок);

Чим змащувати пиріжки перед випічкою

  • Яєчний жовток Допускається два варіанти застосування: …
  • Яєчний білок Таким чином виходить солодка біла глазур, яка в основному зустрічається на великодніх паску або безе. …
  • Сметана …
  • Вершкове масло …
  • Рослинна олія …
  • Вершкове масло …
  • Солодка вода …
  • Медовий сироп