Чим змастити самсу перед випіканням?
2024 0 Comments
Деко змастити олією. Викласти на нього самсу, змастити її зверху яєчним жовтком, трохи збитим з невеликою кількістю води. Зверху посипати кунжутом. Випікати в духовці 15-20 хвилин|мінути| при температурі 180-200'C.
Сметана (це мій улюблений варіант, скоринка виходить рум'яною та глянсовою); Сметана + розтоплена вершкове масло (теж хороший варіант, скоринка виходить трохи менш глянсовою, зате жовтіша); Розтоплене вершкове масло (підійде більше для випікання пирогів та запіканок);
Чим змащувати пиріжки перед випічкою
- Яєчний жовток Допускається два варіанти застосування: …
- Яєчний білок Таким чином виходить солодка біла глазур, яка в основному зустрічається на великодніх паску або безе. …
- Сметана …
- Вершкове масло …
- Рослинна олія …
- Вершкове масло …
- Солодка вода …
- Медовий сироп