Чим змащувати лист для сирної запіканки?
Деко застелити фольгою. Змастити вершковим маслом або маргарином, посипати манкою.Feb 22, 2019
– Верх спеченої запіканки треба обов'язково змастити вершковим маслом або жирною сметаною, тоді скоринка стане ніжною та ароматною. – У тісто сирної запіканки крім ванільного цукру можна додати лимонну цедру, вона додасть незрівнянний аромат.
Вершкове масло надасть неповторний смак страві та зробить скоринку золотистою. При використанні маргарину, результат буде трохи гіршим, але такий жир теж підходить для підготовки форми. Рослинний масло краще використовувати лише рафіноване, щоб не було запаху.
Щоб бісквіти та пироги не пригоряли, лист необхідно попередньо змащувати. Зазвичай для цього використовують олію, але для менш калорійної випічки можна замінити жир бджолиним воском, борошном або какао-порошком.