Чим відрізняється жорнова кавомолка від ножової?

2024 0 Comments

Жорнові кавомолки працюють за принципом млина – зерно, потрапляючи між жорнами, дробиться і перетирається на дрібні частки. Ножеві кавомолки подрібнюють зерна за принципом блендера. На дні ємності кавомолки на великій швидкості крутяться ножі, які розрубують продукти. 23 Jun 2017

Якщо прилад потрібен для помелу зерен на пару чашок кави на день для приготування в турці, краще купувати роторну кавомолку. Коли обсяги помелу вагоміші, а кавові напої робляться в гейзерному апараті або кавомашині, де потрібен рівномірний помел, потрібна зернова. кавомолка.

Щоб отримати однорідно подрібнені зерна в ротаційній кавомолці без їх перегріву вибирайте пристрій потужністю від 180 Вт. Кавомолки меншої потужності даватимуть не такий рівномірний помел, але й коштують вони дешевше. Для жорнових кавомолок оптимальна потужність – від 100 Вт.

Який матеріал жорнів вибрати в кавомолці Найдовговічніші та якісніші жорна роблять із нержавіючої сталі. Бувають і керамічні варіанти – вони довше залишаються гострими, але можуть зламатися при помелі твердих зерен.