Чим відрізняється мартіні Б'янко?
Bianco (Б'янко) – мартіні світло-солом'яного кольору, що має приємний аромат з відтінком прянощів та ванілі. На смак м'якше, ніж у Rosso. Виробляється з 1910 року. Завдяки м'якому збалансованому смаку та помірній міцності (16%) Б'янко вважається жіночим напоєм.Jun 13, 2012
Лідер продажу – Martini Bianco, він підходить для змішування в коктейлях та відрізняється приємним ванільно-трав'яним смаком. Друге місце по праву займає бренд Cinzano, основний конкурент Martini у боротьбі за ринок. Лінійка у Чинзано не менш широка, а до складу входить більше рослинних компонентів.
Bianco – Світло-жовтий вермут з насиченим і тонким ароматом білого персика, пряного майорану та нотками свіжого чебрецю. Rosso – класичний червоний вермут з ароматом ванілі, чорної вишні та вершкової карамелі. Extra Dry – білий сухий вермут з ароматом м'яти, шавлії та орегано.
«Martini Bianco» – це білий вермут з пікантною гіркуватістю. «Martini Rosso» більш солодкий, ніж «Б'янко». «Martini Rosato» виготовлений з купажу білого та червоного вина. Останнім часом все більшої популярності набуває сухий вермут.Мартіні Екстра Драй».