Чим краще збити вершки?
Для збивання підійде будь-яка жирність. Але якщо потрібний густий крем, треба брати від 30% і вище. Вершки 10% чи 20% годяться для малокалорійних страв. У цих випадках додають загусники, використовують міксер або блендер (вручну зробити не вийде) і збільшують тривалість обробки.
Міксер зроблений для перемішування та збивання продуктів. Основне призначення блендера – Змішування та подрібнення. Тим не менш, за допомогою даного побутового приладу також можна приготувати збиті вершки високої якості.
Починайте збивати на невеликій швидкості, поступово підвищуючи її до середньої; – краще збивати невеликими порціями, об'ємом 200 – 300 мл; – Якщо користуєтеся міксером, починайте збивати на найповільнішій швидкості. Домоглися стабільної консистенції – одразу зупиняйтеся, інакше їх можна перезбити, і вони розшаруються.