Чим корисна домашня тушонка?

2024 0 Comments

У тушонці є білки, вітаміни та тваринні жири, які покращують стан шкіри, кісток та волосся. Тим не менш, при вживанні тушонки необхідно знати міру, оскільки, незважаючи на вміст корисних речовин, наявність холестерину робить її певною мірою шкідливим для людини продуктом.17 Oct 2018

Чи можна їсти тушонку без термічної обробки, одразу з банки? Так, продукт відразу готовий до вживання. Щоправда, смачніше буде все-таки, якщо розігріти, адже у банку є жир. Кулінари радять робити це на водяній бані, а не на сковороді.

Правильна тушонка містить різні корисні елементи та вітаміни, включаючи мікро- та макроелементи: натрій, калій, фосфор, магній, кальцій, залізо, а також вітаміни: В1, В2, В6, Е, РР та ін.

За стандартом Російської системи якості тушкована яловичина, яка претендує на Знак якості, повинна містити не менше 60% м'яса та жиру, з яких жиру – не більше 12%.