Чи потрібно заливати воду в аерогриль?
Воду при приготуванні потрібно додавати тільки ГАРЯЧУ. Це значно прискорить процес і заощадить на рахунках за електрику. Правило 5. Якщо не хочете довго і клопітно відмивати решітки, готувати прямо на них намагайтеся якомога рідше.
Додавати олію необхідно тільки при приготуванні домашніх страв зі свіжих інгредієнтів, які не пройшли попередню обробку, – наприклад, при приготуванні свіжоочищеної картоплі або курки. Олія поліпшить смак страви і створить хрустку скоринку.
Щойно м’ясо замаринується, його нанизують на шампури і поміщають в електроприлад, де встановлюють температуру на 230 °C і вмикають вентилятор на середню швидкість. Щоб утворилася золотиста скоринка, шашлик необхідно перевертати кожні 20 хвилин.
Працює він за принципом конвекції – на повітряних гарячих потоках. Нагрівальний елемент генерує тепло і рівномірно розподіляє його всередині резервуара з їжею. За рахунок цього продукти з аерогриля рівномірно прогріваються і швидше готуються.