Чи потрібно додавати цукор у кисіль?
2024 0 Comments
Кисіль готується із фруктів або ягід з додаванням крохмалю. Від кількості останнього залежить густота готового напою. У киплячу воду додати ягоди (будь-які, за смаком), варити на слабкому вогні 2-3 хвилини. Додати цукор за смаком, ввести попередньо замочений та розчинений у холодній воді крохмаль.
'В кисіль з чорниці додають лимонну кислоту масою 2 г по всіх трьох колонках….Інгредієнти Кисіль з плодів та ягід свіжих
журавлина | 120.0 (грам) |
---|---|
цукор | 120.0 (грам) |
крохмаль картопляний | 45.0 (грам) |
Чому цей напій краще всього пити вранці, читайте у нашій новині. Насамперед, пити кисіль дуже важливо для правильної роботи шлунка. Завдяки в'язкій структурі цей напій обволікає слизову оболонку, покращує травлення і перешкоджає появі дисбактеріозу.