Чи потрібно бронювати столик у ресторані?
Добридень. Забронювати стіл бажано, оскільки в ресторані всі столи можуть бути зайняті (особливо ближче до вечора та у вихідні), посадка в даному випадку здійснюватиметься за вільні столи.
Бронь – це платна послуга, що дозволяє гостю зайняти столик. Бронь не включається в рахунок замовлення, але позбавляє занепокоєння, що всі місця в потрібний день і час будуть зайняті. Різниця між бронею та депозитом полягає в тому, що в першому випадку доведеться платити не тільки за столик, але і за послуги кухні.
Бронювання – Попереднє резервування вільного столу в Ресторані на певну дату та час та із зобов'язанням Замовника прибути та/або забезпечити прибуття гостей у певну дату та час з метою отримати обслуговування в Ресторані.
Коротко, працює це так — все схоже на купівлю квитка на концерт: користувач вибирає дату і час, ресторан, а потім оплачує все, що буде вести на замовлення. У результаті клієнт просто приходить у заклад і отримує те, за що вже заплатив.