Чи можна заморозити вершковий соус?

2024 0 Comments

Заморожений соус перекласти в пакети, щільно зав'язати та підписати. Зберігати у морозильній камері при -18 градусах не більше 4 місяців. Щоб розморозити соус потрібно дістати його з морозильної камери, витягти з пакета і перекласти в сотейник або глибоку миску, в якій він розігріватиметься.

Соуси Ті, що залишилися після трапези соуси не варто списувати з рахунків та можна, можливо з легкістю заморозити. Але заморожувати можна тільки ті соуси, у складі яких немає вершків Вся річ у тому, що під дією низької температури у вершках відбувається відділення жиру від білкової маси.

Готовий песто можна і заморозити, Розклавши по формах для льоду. Заморожені кубики підійдуть для додавання в пасту або мінестроні суп. Коротко. Покладіть готовий соус у банку і приберіть у холодильник.