Чи можна сушити зелень кінзи?
Сушіння кінзи в домашніх умовах має проводитися в тіні, при температурі не вище 40-50 °. Попередньо приготуйте місце для сушіння та висипте траву рівним і тонким шаром. Важливо врахувати ще той момент, що приміщення має бути обов'язково провітрюваним.
Зловживати кінзою, незважаючи на всі її корисні властивості, не можнаЦе може викликати порушення сну, місячних циклів у жінок, ослаблення пам'яті та потенції. За один прийом можна вживати не більше ніж 35 г зелені або 4 г насіння коріандру.
Кінза – Частий інгредієнт салатів, бутербродів, сендвічів, яєчень. Зелень кінзи чудово поєднується з кропом, базиліком, м'ятою, перцем чилі та часником. Завдяки пряному смаку, кінза підходить для страв з м'яса та риби, а також до квасолевого та горохового супів.