Чи можна сушити цибулю?
2024 0 Comments
Сушити цибулю можна в духовці на деку, розклавши кільця цибулі в один шар за температури 65-70 °С. На це піде приблизно 6-7 годин. Але найкращий спосіб – сушити цибулю у спеціальній сушарці для фруктів та овочів.
Сушити нарізаний цибулю можна на сонце або в духовці при температурі близько 50-60 градусів. У процесі сушіння цибуля на зиму виділяє гострий, дуже неприємний та стійкий запах, тому сушити його найкраще поза житловим приміщенням.
24 міс Склад: цибуля ріпчастий сушений, рослинна олія. Умови зберігання: зберігати при температурі не вище +20°C, при відносній вологості повітря не вище 75%. Термін придатності до споживання: 24 міс.