Чи можна щодня їсти кабачки?
2024 0 Comments
При цьому овоч містить велику кількість мікроелементів: вітаміни групи В, аскорбінову та нікотинову кислоту, вітаміни A та E, залізо, магній, цинк, калій та інші корисні елементи. «До речі, регулярне вживання страв з кабачків здатне покращити роботу серцево-судинної системи.
Які сидять на дієті рекомендують кабачки тушкувати, варити, запікати, а найкраще – є у сирому вигляді.
– Вони містять вітаміни В1, В2, В9, А, Е, РР, мікроелементи – залізо, магній, цинк, калій, що робить цей овоч незамінним для пацієнтів із захворюваннями серцево-судинної системи, його необхідно вживати для профілактики артеріальної гіпертензії, ішемічної хвороби серця, аритмії.