Чи можна Кабаргу?

2024 0 Comments

М'ясо кабарги – не найм'якше м'ясо дичини. Але не варто засмучуватися, якщо вам у річки потрапило саме таке м'ясо. Його теж можна, можливо дуже смачно приготувати. І найкращий рецепт приготування м'яса кабарги – це приготувати шурпу.

Кабарга — чудовий стрибун, що за маневреністю майже не має собі рівних. Вона здатна на скаку, не зменшуючи швидкості, змінювати напрямок ходу на 90 °. Рятуючись від переслідувача, кабарга, подібно до зайця, заплутує сліди.

Лікарський засіб – настоянка мускусу кабарги – має імуномодулюючу, антиоксидантну, регенеративну властивості, дозволяє: покращити показники сперматогененезу, покращити харчування передміхурової залози, покращити гормональний фон, стимулює роботу статевих залоз для вироблення статевих гормонів (тестостерон).