Чи можна їсти рисовий папір?

2024 0 Comments

Рисовий папір є невід'ємним, хоч і трохи екзотичним для наших широт, компонентом здорового харчування. Кулінарні композиції з рисовим папером виглядають вишукано, апетитно. Цей компонент відтіняє смак інших продуктів та несе організму користь!

Рисовий папір, користь і легкість у приготуванні… Містить усі необхідні для людини вітаміни та мінерали. До складу входять вітаміни групи В, калій, кальцій, магній, йод, фосфор та залізо. Рисовий папір має ніжний і нейтральний смак. Традиційно з рисового паперу готують гарячі спрінг-роли.

Рисовий папір продається в будь-якому великому супермаркеті, а начинка та соус залишають великий простір для вашої фантазії. До того ж вони низькокалорійні і підходять для тих, хто на дієті.

Рисовий папір – тонкі коржі з рисового борошна, за товщиною можна порівняти з папером. Основні інгредієнти: рис, вода, сіль. Іноді додається мука з тапіоки (складається майже повністю з крохмалю).