Чи можна їсти рибу руками?
Ні-ні, подану рибу їдять вилкою, акуратно відокремлюючи м'якоть від кісток. А от щодо діставання випадкових кісток з рота, робиться це руками. Кісточка кладеться на вилку і потім на край тарілки. Не слід гарно плюватися або колупатися у роті вилкою, намагаючись витягти кістку.Aug 14, 2018
Що можна їсти руками з етикету:
- Деякі сорти сиру;
- Риба, молюски, морепродукти;
- Птах;
- Фрукти, овочі, деякі десерти;
- Випічка, хліб;
- Піца;
- Закриті бутерброди;
- Картопля фрі;
Найпростіше, коли офіціант розібрав рибу і відокремив м'якоть від кісток. Тоді беремо в руки вилку та вперед. Рибу гарячого копчення та відварену також їдять вилкою, попередньо звільнивши від шкіри та кісток з одного боку, а з'ївши, перевертають і приступають до іншої.
Спочатку розділяється голова і хвіст, для цього використовуються вилка і ніж, потім відокремлюється шкірка, з'їдається верхнє філе, забирається хребет і з'їдається інша половина. риби. Щоб з'їсти хребет, його потрібно акуратно притримувати і за допомогою вилки їсти м'якоть.